GROEPSVERVOER

Gaat u met een groter gezelschap op pad? Groepsvervoer Utrecht biedt u de mogelijkheid om met grote groepen voor goedkope prijzen vervoerd te worden naar uw bestemming. Het kan zo zijn dat u met uw medewerkers of familie en vrienden op reis gaat of naar een bepaalde evenement zoals festivals, congres of naar een pretpark. U bent dan met een taxibusje veel prettiger uit dan met eigen- of openbaar vervoer en ook nog eens vaak goedkoper.

Wie zich door een taxibusje laat brengen en halen, heeft geen zorgen over het vinden van geschikte parkeerplaatsen, parkeermeters, of over wie er terug moet rijden. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig op de plaats van bestemming en halen u later op de afgesproken tijd en plaats weer op.

Persoonlijke aandacht tijdens jouw vervoer

Persoonlijk aandacht voor onze klanten vinden wij heel belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om te zorgen dat u zich als klant op uw gemak voelt in onze taxi. Onze ervaren chauffeurs hebben servicegerichtheid en klantvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u ook altijd van ons de service verwachten die u het meeste tevreden zou stellen.

Wij hebben meerdere taxibusjes beschikbaar met zitplaatsen tot 8 personen. Indien u met een grotere groep bent, dan zetten wij meerdere taxibusjes in. Deze busjes zijn ruim en voorzien van alle gemakken zoals dubbele zijdeuren, airco en een extra grote kofferbak voor bagage.

Groepsvervoer reserveren

Groepsvervoer op locatie

Wij verzorgen ook groepsvervoer in Nieuwegein, Houten, IJsselstein, Vianen, Maarssen, Bilthoven, Zeist hele regio Utrecht. Al vanaf 5 personen zetten wij een taxibusje in voor Schiphol vervoer, festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten, kinderfeestjes, pendeldiensten etc. Bij ons betaald u nooit teveel voor uw rit.

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord

×