Taxi De Bilt

De Bilt is een gemeente in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De huidige gemeente De Bilt is op 1 januari 2001 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeente De Bilt en Bilthoven. Sinds 1897 is het Koninklijke Nederlandse Meteorologische Instituut (KNMI) in de Bilt gevestigd, ten zuiden van het dorp. Een andere belangrijke werkgever in de gemeente is het RIVM.

Bent u opzoek naar een Taxi in De Bilt? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren chauffeurs brengen u op een snelle en veilige manier naar elke gewenste plaats van bestemming. Niet alleen op het gebied van particulier taxivervoer, maar ook als u zakelijk of directievervoer nodig heeft in De Bilt. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark, rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor.

Taxi De Bilt Schiphol

Vliegt u voor een zakenreis of gewoon naar een welverdiende vakantie? Taxi Bestellen Utrecht verzorgd ritten naar Schiphol voor een goedkope vaste tarief. Uw vakantie begint al voor de deur, geen gesjouw met die zware koffers, of problemen met het parkeren op Schiphol. Al die extra energie kunt u beter in iets anders stoppen. Wij halen u ruim op tijd op en zetten u af bij de juiste vertrekhal. U kunt ook een reservering maken voor de terugreis. Wij houden uw vlucht in de gaten u hoeft u zich geen zorgen over te maken, wanneer u naar buiten komt staat uw chauffeur al klaar om u weer netjes terug naar huis te rijden

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord. 

×