Taxi Houten

Taxi Houten is het taxi centrale in Houten die ook uw gids is.

Houten is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen rijkswegen A12, A27 en de rivier De Lek. Houten is een plaats met vol monumentale gebouwen zoals; Pleinkerk, Onze Lieve Vrouwe Ten Hemelopneming, Kasteel Heemstede en het oude station. Houten is ook door zijn goede ligging heel populier bij bedrijven gevestigd op de bedrijfsterrein “De Schaft”.

Wanneer u een taxi wilt boeken in Houten of in de omgeving bent u bij Taxi Bestellen Utrecht aan het goede adres. Onze zeer ervaren, vriendelijke en professionele chauffeurs rijden in nieuwe en zeer goed onderhouden A-merk auto s. Taxi Bestellen Utrecht staat 24/7 voor u klaar. Naast het particuliere vervoer bieden wij maatwerkoplossingen voor al uw mobiliteitsvragen. Zo verricht Taxi Bestellen Utrecht ook zakelijk vervoer, luchthavenvervoer en groepsvervoer. Daarnaast kunt u ook een van onze chauffeurs inhuren voor vervoer in uw eigen voertuig. 

Tijdens uw taxirit zullen alle vaardigheden en kwaliteiten van de chauffeur ingezet worden; dit als doel om u een comfortabele rit te laten ervaren. Evenzeer kunnen onze ervaren chauffeurs tijdens de rit indien gewenst als goede en betrouwbare gesprekspartner fungeren, wat bij zou dragen aan een comfortabele taxirit. Aan u de keus om tijdens uw taxirit gebruik te maken van de aanwezige lectuur, of juist relax een gesprek aangaan met onze meertalige chauffeur.

Gaat u op vakantie of moet u voor uw werk naar het buitenland? Ga onbezorgd op reis en boek vooraf een taxi naar Schiphol. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat je op het gewenste tijdstip op Schiphol bent. Zo kan je lekker ontspannen aan je vlucht beginnen zonder je druk te maken over het vervoer.

Door onze goedkope tarieven en goede service maken wij het zeer aantrekkelijk voor onze klanten om te rijden door heel Nederland. Voor zowel particulier als zakelijk vervoer kent Taxi Bestellen Utrecht vele voordelen, zoals betalen op rekening, met creditcard, pinnen of gewoon contant.

Heeft u nog verder vragen? Neemt u dan online of telefonisch contact met ons op. We zijn 24/7 voor u bereikbaar.

×