Taxi Houten

Een taxi naar, van of in Houten regel je het voordeligst bij TaxibestellenUtrecht.nl! Wij zijn hét ervaren bedrijf in Houten en omstreken. Dankzij onze taxiservice op maat ben je altijd snel, comfortabel en voordelig op de gewenste plek van je bestemming. Of je nu op zoek bent naar een taxi in Houten of net daarbuiten. TaxibestellenUtrecht.nl staat 24/7 voor je klaar.

 

Onze ervaren chauffeurs verzorgen jou en andere gasten een veilige taxirit naar Houten, in comfort. Voor zowel particulier als zakelijk vervoer ben je bij ons aan het goede adres. Heb je een taxi nodig naar Schiphol? Onze luchthavenservice hanteert de goedkoopste tarieven!

 

Bij Taxi Utrecht kies je zelf je favoriete betaalmiddel. Je kunt in onze taxi’s contant of met pin afrekenen, maar we accepteren ook alle creditcard betalingen!

 

TaxibestellenUtrecht.nl biedt je niet alleen de hoogste kwaliteit en comfort omtrent vervoer maar zijn tevens ook jouw persoonlijke gids in Houten.

Taxi Houten

Reis in comfort met Taxi Houten

Op zoek naar een taxi in Houten? Houten is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt ten zuidoosten van de stad Utrecht tussen rijkswegen A12, A27 en de rivier De Lek. 

 

Houten is een plaats met vol monumentale gebouwen zoals; Pleinkerk, Onze Lieve Vrouwe Ten Hemelopneming, Kasteel Heemstede en het oude station. Houten is ook door zijn goede ligging heel populair bij bedrijven gevestigd op de bedrijfsterrein “De Schaft”.

 

Zoekt u een taxi of groepsvervoer in Houten? Ons taxibedrijf heeft representatieve, betrouwbare en ervaren chauffeurs voor u klaarstaan!

 

Onze reis begint wanneer jouw voordeur sluit. Onze wagen staat klaar om je rechtstreeks naar je gewenste locatie te vervoeren. Klaar voor een zorgeloze taxirit naar Houten? 

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op! We zijn 24/7 bereikbaar.

 

Voorkom gedoe, reserveer nu! Zo ben je verzekerd van een veilige taxirit voor een bescheiden prijs!

Pin of Creditcard

In al onze taxi’s is het mogelijk om met pin of creditkaart af te rekenen. Uiteraard is het ook mogelijk gewoon contant af te rekenen

Wij accepteren:

. Mastercard

Visa Card

. American Express

×