Taxi Bunnik

Taxi Bunnik geeft u eerst graag wat informatie over de mooie plaats Bunnik.

De gemeente Bunnik ligt nabij een knooppunt van spoorwegen en snelle verbindingen met de historische stad Utrecht. De Kromme Rijn stroomt door de drie kernen van de gemeente. Het dorp Bunnik ligt aan de  N229 en heeft een aansluiting aan de A12. Hierdoor is het met de taxi altijd erg goed bereikbaar. In de gemeente Bunnik zijn er een aantal rijksmonumenten. In Bunnik zijn onder andere de Koninklijke BAM Groep, de BOVAG, frisdrankfabrikant Vrumona en de stichting Alzheimer Nederland gevestigd.

Als u op zoek bent naar een goedkope taxi in Bunnik, staat Taxi Bunnik voor u klaar. Wij hebben de beschikking over een volledig uitgerust wagenpark. Hierbij kunt u denken aan compleet uitgeruste personenwagens, taxibussen en limousines. Zo kunnen wij voor u voor elke gelegenheid het beste vervoersmiddel bieden. Uiteraard werken wij alleen met vakkundig en goed opgeleide chauffeurs. Ze zijn speciaal door ons geselecteerd en zijn uiteraard in het bezit van alle benodigde papieren. Daarnaast werken ze allemaal al meerdere jaren als taxichauffeur en zullen ze dus niet snel verkeerd rijden. Het is voor ons het belangrijkste dat u veilig en comfortabel naar uw bestemming word gereden.

Heeft u een taxi nodig naar Schiphol? Wij komen bij u voorrijden en u hoeft alleen maar in te stappen. Onze passagiers waarderen niet alleen de luxe, het comfort en ons serviceniveau, maar ook de tarieven die wij hanteren. Vervoer op niveau tegen een betaalbaar tarief. Wilt u ook weer per taxi worden gehaald vanaf een luchthaven? Dan komen wij u ook weer ophalen. Uw chauffeur staat dan met uw naambordje of bedrijfslogo op u te wachten. Geen toren hoge parkeerkosten meer voor u.

Taxi Bunnik geloofd in  betaalbare en voor iedereen beschikbaar vervoer. Juist door deze visie is ons taxibedrijf in Bunnik en regio al jaren het meest bekende adres voor particulieren en bedrijven. Heeft u vragen of opmerkingen of benieuwd naar onze tarieven? Neemt u gerust contact met ons, wij staan u graag te woord.

×