Taxi Maarssen

Taxi Maarssen is uw gids en het taxibedrijf in Maarssen.

Maaarssen heeft een perfecte centrale ligging langs de A2. Met diverse uitvalswegen en belangrijke snelwegen dichtbij, is Maarssen een geliefde plaats om te wonen en te werken. Daardoor waarderen de bedrijven ook Maarssen heel erg. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat dit groene hart van Nederland nog steeds een mooie groei doormaakt. Maarssen ligt behalve aan de rivier de Vecht ook aan het Amsterdam- Rijnkanaal. Maarssen bestaat uit twee delen, het oude gedeelte ten noorden van het kanaal, word ook Maarssen-Dorp genoemd en direct ten westen hiervan, aan de andere zijde van de kanaal een relatief nieuw gedeelte aangeduid als Maarssenbroek. Waar zich ook het station bevindt.

Voor al uw personenvervoer per taxi in Maarssen of in de omgeving bent u bij ons aan het goede adres. Binnen de vervoersbranche staan wij bekend om onze top service en kwaliteit in het particuliere en zakelijke vervoer. Onze taxicentrale maakt uitsluitend gebruik van vakbekwame chauffeurs. Chauffeurs van Taxi Maarssen zijn allemaal gecertificiteerd en rijden in A Merk auto”s.  U bent dus verzekerd van een professionele taxichauffeur in Maarssen bij ons. Bovendien zijn al onze chauffeurs keurig gekleed, zoals u dat van een beroepschauffeur mag verwachten. Wij zijn een allround taxibedrijf dat in Maarssen maar zeker ook in de regio heel actief is. Onze ervaren chauffeurs bieden veel verschillende soorten diensten aan, om u op de best mogelijke manier te kunnen vervoeren.

U betaald bij ons nooit teveel, altijd betaalbaar en betrouwbaar. Taxi Maarssen  rijd ook tegen een vast tarief van Maarssen naar Schiphol. Het vaste tarief is ook uiteraard geldig als u weer vanuit Schiphol naar Maarssen vervoerd wilt worden.

Bij ons is het mogelijk om met PIN, creditcard of gewoon contant bij de chauffeur in de auto af te rekenen. Heeft u nog verder vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.

×