Taxi Vianen

Taxi Vianen is voor u als gids en als taxibedrijf.

De stad Vianen heeft een kenmerkende opbouw en structuur. Ze heeft al van oudsher een enigzins vierkante aanleg en een kenmerkend straten patroon. Kenmerkend zijn de stadsmuren, verdedigingswerken en kastelen. De straatnamen in het oude centrum wijzen er op dat er een molen is en dat de oprichters erg belangrijk voor de stad waren en daarom ook straten naar hen vernoemd zijn. Vianen ligt op een strategisch belangrijke ligging aan de lek. Vianen heeft een hele grote industrieterrein met een aantal hele grote bedrijven. Gelijk langs de A2 bij de afslag bevindt zich ook het Van Der Valk Hotel.

Bent u opzoek naar een betrouwbare taxibedrijf in Vianen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Taxi Bestellen Utrecht verzorgt al jaren het voordeligste taxivervoer in Vianen en omgeving. Onze professionele opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. We doen er alles aan om onze klanten veilig en comfortabel van A naar B te vervoeren. Uiteraard zijn wij daarbij keurig op tijd.

Onze taxicentrale is 24/7  beschikbaar. U kunt ons telefonisch of via de e-mail bereiken, online boeken kan natuurlijk ook. Wilt u met de taxi naar een Luchthaven? Taxi Bestellen Utrecht helpt u met de juiste start van uw vakantie. Veilig en prettig vervoer van uw huis tot aan de ingang van het vliegveld. Dit voorkomt veel gedoe en kosten om te parken.  Indien u wilt, staan wij ook weer voor u klaar bij het vliegveld als uw vlucht is gearriveerd om u naar huis te rijden.

Natuurlijk kunt u in onze taxi s betalen zoals het u het beste uitkomt. Pinnen mag, maar tevens accepteren wij betaling per creditcard in al onze voertuigen. Uiteraard kunt u ook gewoon contant afrekenen bij de chauffeur.

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.

×