Taxi Vleuten

Vleuten is een woonplaats in het westelijk deel van de Nederlandse gemeente Utrecht. Tot 2001 vormden de woonplaatsen Vleuten, De Meern en Haarzuilens de gemeente Vleuten-De Meern. Het voormalige gemeentehuis van de gemeente Vleuten-De Meern staat in Vleuten. Dit heeft sinds 2001 de functie van wijkbureau. Vleuten heeft een treinstation, station Vleuten. Vleuten heeft 25 rijksmonumenten.

Heeft u een Taxi in Vleuten nodig? Taxi Bestellen Utrecht heeft in de hele omgeving Vleuten taxi s rijden. U kunt bij ons dus eenvoudig online of telefonisch uw taxi in Vleuten bestellen. Wij zijn een allround taxibedrijf. Onze ervaren chauffeurs bieden veel verschillende soorten diensten aan, om u op de best mogelijk manier te kunnen vervoeren. Wij zijn dan ook opgericht om u als passagier nog betrouwbaarder en kwalitatief beter taxivervoer te garanderen.

Trots zijn wij op onze passagiers die we met regelmaat terug te zien in onze voertuigen. Met opgeleide taxichauffeurs en representatieve auto’s voorzien van alle comfort als o.a.airco verzorgen wij uw vervoer tegen gunstige condities. Het nakomen van afspraken is voor ons een harde eis zodat u verzekerd bent dat u op tijd gehaald en gebracht wordt. Voor grotere groepen zetten wij onze taxibussen in. Voor iedere gelegenheid bieden wij kortom de juiste taxi.

Taxi Vleuten Schiphol

Wilt u met de taxi vanuit Vleuten naar Schiphol? Of een andere luchthaven in binnen of buitenland? Wij zorgen dat u ruim op tijd op de luchthaven bent, zodat u in alle rust aan uw vakantie of zakenreis kunt beginnen. Daarbij hanteren we vaste tarieven, waardoor het voor u altijd duidelijk is waar u aan toe bent. Uiteraard kunnen we u ook weer ophalen vanaf het vliegveld en u weer in een van onze comfortabel taxi s naar huis rijden.

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.

×