Taxi Groenekan

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf in Groenekan dan bent u bij Taxibestellenutrecht.nl/Groenekan aan het juiste adres.

Wij bieden u vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Service, gastvrijheid en stiptheid staan bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de regio Groenekan. Ook voor groepsvervoer, Schiphol taxi, zakelijkvervoer zijn wij u graag van dienst. 

Wanneer u bij ons een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxirit. Daarnaast rijden wij voor een zeer aantrekkelijke tarief. 

De taxi’s en taxibussen die wij gebruiken zijn allemaal van een recente bouwjaar. Ze zijn uitstekend onderhouden en voorzien van alle gemakken zoals navigatie, airconditioning, extra beenruimte.

Bent u overtuigd van onze service en wilt u bij ons een taxi reserveren?

Dat kan heel gemakkelijk op verschillende manieren. U kunt uw taxirit of personenvervoer eenvoudig via ons online reserveringsformulier doorgeven. Wanneer u direct een een taxirit nodig heeft, is het verstandig om met ons rechtstreeks contact op te nemen door te bellen 030 744 0233

Pin of Creditcard

In al onze taxi’s is het mogelijk om met pin of creditkaart af te rekenen. Uiteraard is het ook mogelijk gewoon contant af te rekenen.

Wij accepteren:

Mastercard

Visa Card

American Express

×