Zakelijk Vervoer

Ons zakelijk vervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers en/of uw zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeurs naar ieder gewenste locatie in binnen en buitenland.

Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij kunnen als verlengstuk van uw organisatie fungeren. Door de inzet van moderne zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxi Bestellen Utrecht zorgt ervoor dat uw zakelijke vervoer perfect start en eindigt.

Om uw organisatie optimaal van dienst te zijn, stemmen wij af welke wensen en eisen u heeft op het gebied van zakelijke vervoer. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het vervoer vervolgens uitgevoerd. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Wij vervoeren ook hun binnen en buitenlandse gasten.

Taxi Bestellen Utrecht verzorgt uiteraard ook kortere ritten, bijvoorbeeld naar een hotel, casino, restaurant of een concert. Direct vanuit de vergadering naar uw vliegtuig, geen zorgen want de taxi staat al op u te wachten. Onderweg vanuit de taxi nog even wat telefoontjes plegen zodat alles goed geregeld is. Of even ontspannen  met heerlijke klassieke muziek, een krantje of een goed gesprek met uw chauffeur

Zakelijke Vervoer zorgt voor naadloos intermodaal personenvervoer, geen zorgen dus. 

In het geval dat u zelf niet in staat bent uw gasten op het vliegveld op te vangen, is Taxi Bestellen Utrecht Zakelijke Vervoer de ideale partner. Wij zorgen voor de begeleiding van uw gasten vanaf het vliegtuig tot aan het adres van bestemming. Onze chauffeurs spreken Engels, waardoor ook niets aan uw buitenlandse gasten hoeft te ontbreken en zij op een flexibele en comfortabele wijze kunnen reizen.

Wat de reden ook is, in alle gevallen kunt u uw wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Wij zorgen voor veilig en zorgeloos vervoer, dit tegen betaalbare vaste tarieven of tegen een vaste prijs per uur.

 U kunt betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa. Indien u of uw organistatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord.

×