Taxi Bilthoven

 Taxi Bilthoven is uw gids en het taxi bedrijf in Bilthoven.

Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt, met 22540 inwoners.

In Bilthoven zijn onder andere gevestigd; R.I.V.M, de Werkplaats kindergemeenschap(WP), het Nieuwe Lyceum,

het Crematorium Den en Rust, en de begraafplaats Brandenburg met een koepelvormige aula.

Bilthoven heeft ook een eigen spoorwegstation aan de Centraal Spoorweg. Hier bevinden zich tevens volgende rijksmonumenten; Berg en Bosch,Kapel van Berg en Bosch, Roverestein, en de Kloek.

Zoekt u een taxi of groepsvervoer in Bilthoven? Ons taxi bedrijf heeft representatieve, betrouwbare en ervaren chauffeurs voor u klaarstaan. Bij ons is het ook mogelijk om voor een aantrekkelijke vaste prijs een vervoer naar Schiphol te boeken vanuit Bilthoven. U kunt lekker en in alle rust in onze comfortabele stoelen zitten naar Schiphol. In een van onze comfortabele wagens hoeft u niet op het verkeer te letten, hoeft u geen volle bus of trein te delen met medereizigers en hoeft u niet over te stappen. Taxi Bilthoven haalt u thuis op en zet u bij de juiste vertrekhal op Schiphol af. Kortom u vakantie begint al voor de deur.

Taxi Bilthoven staat 24 uur en 7 dagen voor u klaar. Wij staan bekend om onze service, stiptheid en professionaliteit. Onze chauffeurs zijn allen zeer ervaren en behulpzaam. Met hun vriendelijkheid en behulpzaamheid bent u verzekerd van een prettige reis. Bij ons betaalt u nooit teveel voor uw rit. Naast regulier persoonsvervoer kunt u ons ook inschakelen voor zakelijk of VIP vervoer. Deze diensten zijn bedoeld voor vervoer van gasten, directieleden en vips van zakelijke klanten. Waar of wat voor vervoer u ook nodig heeft wij staan voor u klaar.

Het is bij ons mogelijk om op verschillende manieren te betalen. Wij accepteren creditcards en pin betalingen, uiteraard is het ook mogelijk om gewoon contant de rit bij de chauffeur af te rekenen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem contact met ons.

×