Taxi IJsselstein

Met Taxi IJsselstein ontmoet u elkaar op mooie plaatsen in IJsselstein. IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater het museum, festival of bij een evenement. De stad IJsselstein verrast altijd.

Wilt u daarbij gebruik maken van een taxi in IJsselstein of erheen? Reserveer dan een comfortabele taxi bij ons. Wij zijn een dynamische taxibedrijf dat is gevestigd in Utrecht waarbij we ook altijd in IJsselstein beschikbaar zijn. Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Taxi IJsselstein werkt uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs.

Met onze uitstekend onderhouden taxi s en ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat u altijd op een comfortabele, veilige en betrouwbare manier van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht.

Ook als u een zakelijke of een groepsvervoer nodig heeft in IJsselstein bent u bij ons van harte welkom. Onze ervaren chauffeurs staan ook klaar als u of uw gasten vanuit IJsselstein per taxi naar Schiphol gebracht willen worden. Bij ons begint uw reis als u de voordeur sluit. Onze wagen staat klaar om u veilig naar de luchthaven van uw keuze te brengen. Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief. Dat betekend dat alleen u en personen die tot uw gezelschap behoren in onze taxi plaatsnemen.

Ontspannen op reis

Eenmaal in de taxi kunt u alle stress laten gaan, intussen nemen wij de regie voor een deel van de reis over. Indien door u gewenst halen wij u bij terugkomst van uw reis ook weer netjes en op tijd bij een door u gewenste locatie, zoals de luchthaven of een station|. Taxi IJsselstein is gespecialiseerd in Schipholtaxi vanuit de regio. Wij hanteren vaste Schiphol tarieven, waardoor wij het voordeligste taxibedrijf in de omgeving zijn.  

U kunt in onze taxi’s contant of met pin afrekenen, maar wij accepteren ook alle creditcard betalingen.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.

×