Taxi Lage Weide

Lage Weide is een bedrijventerrein in de Nederlandse stad Utrecht. In een ver verleden besloeg de Lage Weide een groter gebied, dat een landelijk karakter en deels een eigen rechtsstatus had binnen de stadsvrijheid van Utrecht. Het gebied telde in 2017 160 inwoners. Op Lage Weide bevinden zich honderden grote en kleine bedrijven. Zij bieden, vooral in de industrie, de bouw, de handel en de zakelijke dienstverlening, werkgelegenheid aan tienduizenden mensen. Enkele grote bedrijven zijn er gevestigd met hun kantoor en distributiecentrum, waaronder WE, HEMA, Bar-le-Duc en Lays.

Heeft u een goedkope Taxi in Lage Weide nodig? Wij van Taxi Bestellen Utrecht staan garant voor de hoogste service en kwaliteit. Wij zijn dan ook niet voor niets de specialist op het gebied van personen en groepsvervoer. Maar, ook voor zakelijk, directie en vip- vervoer kunt u rekenen op onze vakkundige service. Op deze manier zorgen we er altijd voor dat u uw bestemming in stijl en comfort bereikt. Kortom, of u nu een taxi nodig heeft van Lage Weide naar Centraal Station van Utrecht of andere diverse bestemmingen bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Bij Taxi Bestellen Utrecht verzorgen we tevens diverse vormen vervoer van of naar het elke gewenste luchthaven. Onze ervaren chauffeurs staan dan ook graag voor u klaar als u vanuit Lage Weide naar Schiphol of naar een andere luchthaven wilt.

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.h

×