Zakelijk vervoer Utrecht

Ben jij op zoek naar zakelijk vervoer in de regio Utrecht? Wij vervoeren jou, je medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeurs. Dit doen we naar ieder iedere gewenste locatie in binnen- en buitenland!

Tijd is geld

Op verzoek blijven onze chauffeurs stand-by staan tot ná jouw afspraak, zo kun je direct naar je volgende! Tijd is geld, maar wij wachten graag op je. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij perfect als verlengstuk van jouw organisatie fungeren!

 

Door de inzet van moderne, zakelijke voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxi Bestellen Utrecht voor een strakke, zakelijke uitstraling en perfect vervoer van begin- tot eindbestemming.

Zakelijk luchthavenvervoer

Hoewel het ophalen van buitenlandse gasten opvangen op het vliegveld belangrijk is. Kan het echter tóch voorkomen dat je verhindert wordt.

 

Wanneer je zelf verhindert bent en daardoor je gasten niet op kan halen, is Taxi Bestellen Utrecht Zakelijk Vervoer de perfecte partner. Wij zorgen voor de begeleiding van je gasten vanaf het vliegveld tot aan het adres van bestemming. Onze chauffeurs spreken Engels, waardoor jouw buitenlandse gasten niets hoeft te ontbreken en zij op een flexibele en comfortabele wijze kunnen reizen.

Taxi Utrecht naar Amsterdam

Tarieven zakelijk vervoer

Je kunt bij ons betalen met contant geld, PIN of creditcard. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa

Indien jij of jouw organisatie regelmatig gebruik maakt van onze diensten, dan bestaat naast bovengenoemde mogelijkheden ook de mogelijkheid om achteraf per factuur te betalen. Heb je vragen of opmerkingen of ben je benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact  met ons op. Wij staan je graag te woord!

×