Taxi Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een taxi in Leidsche Rijn? Geen probleem, dan bent u bij ons aan het goede adres. Stap in een van onze taxi s of busjes en u weet zeker dat u comfortabel en tegen een vriendelijk tarief op uw bestemming arriveert. Al onze chauffeurs zijn gediplomeerd en in het bezit van Taxi Keurmerk Utrecht. Uiteraard kennen onze chauffeurs de weg uitstekend en beheersen de Nederlandse taal zeer goed. We hanteren aantrekkelijke tarieven en brengen u veilig naar uw bestemming, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 Bij Taxi Leidsche Rijn bieden wij personenvervoer, luchthavenvervoer, uitgaansvervoer en zakelijke vervoer aan, door heel Nederland tegen aantrekkelijke tarieven. Wij bieden u taxi vervoer in Leidsche Rijn en omgeving waarbij u gegarandeerd bent van een veilige rit van A naar B. 

Taxi Leidsche Rijn naar Schiphol nodig?

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief taxibedrijf om naar Schiphol of een andere luchthaven te gaan. Taxi Bestellen Utrecht is de specialist in dit sector. Ons vakbekwame chauffeurs hebben jarenlang ervaring in dit branche, zij kunnen u veilig en comfortabel naar Schiphol brengen. Gaat u voor een zakenreis of even heerlijk tussen uit op vakantie, laat u dan rijden in een van onze luxe taxi s. En immers met onze taxi service bespaart u op de hoge parkeerkosten op Schiphol. U heeft geen gesjouw met de koffers, bus/trein of een parkeerplaats op Schiphol te zoeken. De reis begint namelijk al vanaf de voordeur als u in onze Schipholtaxi stapt.

Onder de noemer “gemak dient de mens” bieden wij u diverse betaalmogelijkheden in de taxi. U kunt bij ons in de taxi pinnen of met creditcard betalen. Dus geen gedoe met wisselgeld en/of gepast betalen.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Wij horen graag van u, zodat u direct een taxi kunt bestellen of u aan kunt geven wanneer u gebruik wenst te maken van onze dienstverlening.

×