Taxi Odijk

Odijk is een plaats in de Nederlandse provincie Utrecht en onderdeel van de gemeente Bunnik. Odijk was tot 1964 een zelfstandige gemeente. Odijk heeft 5.720 inwoners. Odijk is een groen dorp met veel wandelroutes langs de Kromme Rijn

Taxi Odijk is uw partner op het gebied van personenvervoer voor de particuliere en zakelijke markt. Alles begint met kwaliteit.

Ons motto; Beste service die de klant verdiend!

Wat dat inhoud; Klanten de aandacht geven, afspraken nakomen, het geven van een goede presentatie en veel oog voor veiligheid en detail.

Kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en goede service staan bij onze diensten centraal. Taxi Odijk zal er dan ook zorg voor dragen op al uw vragen van vervoer een passend antwoord te vinden.

Taxi Odijk brengt u zo snel en veilig mogelijk op plaats van bestemming. Wij beschikken over een moderne wagenpark, professionele -en vakbekwame chauffeurs. De service die u van ons kunt verwachten is dus uitstekend. Een telefoontje naar ons is voldoende om verzekerd te zijn van een comfortabele en veilige reis naar de door u gewenste bestemming.

Wij verzorgen ook al heel lang het luchthavenvervoer in Odijk en omgeving. U kunt op een veilige en comfortabele manier aan uw vakantie beginnen. Onze luxe taxi’s en taxibussen zorgen ervoor dat uw vakantie zorgeloos begint, zodra u op weg gaat.

U kunt een taxi reserveren per telefoon of via onze website. Welke methode u ook kiest, we staan 24 uur per dag, 7 dag

×