Taxi De Meern

Heeft u een Taxi in De Meern nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Taxi De Meern is een bedrijf met gediplomeerde ervaren chauffeurs die voor u klaarstaan. Veilig, vertrouwd en vriendelijk vervoer vanuit De Meern. Wat ons onderscheid van de rest is dat wij de klant als klant zien en niet als een rit. Iedere klant is bij ons dan ook uniek. Dit laten wij blijken door de klant net dat beetje extra aandacht te geven door bijvoorbeeld het openen van de portier, tillen van uw bagage, een flesje water voor onderweg en of eventueel hulp bij in/uitstappen.

Wanneer u via ons een taxi bestelt, kunt u een nette, verzorgde taxichauffeur van ons verwachten. U wordt exact op tijd door ons opgehaald. Het is onze missie om elke klant aan ons te binden door uitstekende service te bieden op een zo voordelig mogelijke manier. Taxi De Meern streeft ernaar om de voordeligste taxi in de Meern en regio te zijn. 

 Onze taxi s zijn van alle gemakken voorzien. Dit uit zich in comfortabele en goed jong onderhouden A merk auto s. Wij verzorgen  7/24 per dag uw taxivervoer. Wij accepteren creditcard en pin betalingen, uiteraard is het ook altijd mogelijk om gewoon contant te betalen.

Taxi vanuit De Meern naar Schiphol

Taxi De Meern is jarenlang het taxibedrijf voor u taxiritten van en naar Schiphol. Onze vakbekwame chauffeurs hebben jarenlang ervaring in deze branche, zij brengen u veilig naar het vliegveld.De reis begint al, als u bij de chauffeur in de taxi instapt.

U profiteert bij ons van een vaste tarief van en naar Schiphol uit De Meern. U word vervoerd in ruime en luxe taxi s, u krijgt altijd bij ons een ervaren, kundige en vriendelijke taxichauffeur. Gaat u op vakantie of voor een zakenreis: met onze taxi service weet u zeker dat u in de juiste handen bent

Heeft u vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

×