Taxi Utrecht Stad

Op zoek naar een taxi in Utrecht Stad? Taxi Utrecht is hét ervaren bedrijf in Utrecht en omstreken. Dankzij onze taxiservice op maat ben je altijd snel, comfortabel maar ook voordelig op de gewenste plek van je bestemming. Of je nu op zoek bent naar een taxi in Utrecht of net daarbuiten. TaxibestellenUtrecht.nl staat 24/7 voor je klaar.

 

Onze ervaren chauffeurs verzorgen jou en andere gasten een veilige reis in comfort. Voor zowel particulier als zakelijk vervoer ben je bij ons aan het goede adres. Heb je een taxi nodig naar Schiphol? Onze luchthavenservice hanteert de goedkoopste tarieven!

 

Bij Taxi Utrecht kies je zelf je favoriete betaalmiddel. Je kunt in onze taxi’s contant of met pin afrekenen, maar we accepteren daarnaast ook alle creditcard betalingen!

 

Taxi Utrecht biedt je niet alleen de hoogste kwaliteit en comfort omtrent vervoer maar zijn tevens ook jouw persoonlijke gids in Utrecht.

Taxi Utrecht Stad

Weetjes over Utrecht 

Utrecht telt 352 866 inwoners en is daarmee qua inwonertal de vierde grootste gemeente van Nederland. De inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen: Utrecht, Haarzuilens, Vleuten en De Meern. Utrecht is van de vier grootste Nederlandse steden het meest centraal gelegen.

 

Vanwege haar centrale ligging is het centraal station van Utrecht qua aantal vertrekkende treinen het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Daardoor heeft Utrecht ook mede haar gunstige economische positie te danken. De ruim 112 meter hoge Domtoren, waaraan Utrecht zijn bijnaam Domstad ontleent, is de hoogste kerktoren van Nederland.

 

Verder zijn de laaggelegen werven langs het water van de Oudegracht en Nieuwegracht bijzonder. Utrecht kenmerkt zich ook als een hele grote studentenstad. Bekende Utrechtse bedrijven zijn; NS, ProRail, Rabobank, De Volksbank, ASR, SHV, Jaarbeurs Utrecht en Douwe Egberts. 

 

Utrecht is een prachtige stad, met een grote variëteit aan uitgaansgelegenheden, bedrijven en bezienswaardigheden is de domstad meer bruisend dan ooit. Uitgaan in Utrecht? Het bruist hier van de uitgaansmogelijkheden!

 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem direct contact met ons op! We zijn namelijk 24/7 beschikbaar.

Taxi Utrecht

×