Taxi Utrecht Stad

Wij bieden niet alleen service omtrent vervoer,  maar zijn ook tevens uw gids in Utrecht.

Utrecht is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Utrecht. Met 352 866 inwoners is Utrecht qua inwonertal de vierde gemeente van Nederland. Deze inwoners zijn verdeeld over vier woonplaatsen, te weten Utrecht, Haarzuilens, Vleuten en De Meern. Utrecht is van de vier grootste Nederlandse steden het meest centrale gelegen.

Het centraal station van Utrecht is qua aantal vertrekkende treinen het grootste spoorwegknooppunt van Nederland. Mede hieraan dankt Utrecht zijn gunstige economische positie. De ruim 112 meter hoge Domtoren, waaraan Utrecht zijn bijnaam Domstad ontleent, is de hoogste kerktoren van Nederland.

Verder zijn de laaggelegen werven langs het water van de Oudegracht en Nieuwegracht bijzonder. Utrecht kenmerkt zich ook als een hele grote studentenstad. Bekende Utrechtse bedrijven zijn; NS, ProRail, Rabobank, De Volksbank, ASR, SHV, Jaarbeurs Utrecht en de Douwe Egberts. Utrecht is een prachtige stad, met een grote varieteit aan uitgaansgelegenheden, bedrijven en bezienswaardigheden is de domstad meer bruisend dan ooit.  uitgaan in Utrecht? Stad Utrecht bruist van uitgaansmogelijkheden.

Heeft u een taxi nodig in Utrecht Stad?

Taxi Utrecht is het ervaren taxibedrijf in Utrecht en omgeving. Ons op maat gemaakte taxiservice brengt u snel, comfortabel en voordelig naar elk gewenste plaats van bestemming. Of u nu een taxi nodig heeft in stad Utrecht of net daarbuiten wij staan voor u 24/7 klaar. Taxi  Utrecht is een kwalitatief sterk bedrijf, wij bieden u de beste mogelijke service.

Wij zijn van overtuigd dat onze ervaren chauffeurs u of uw gasten een prettige, comfortabele en vooral een veilige reis kunnen bezorgen. Voor zowel zakelijke als particuliere taxiritten bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u een taxi nodig naar Schiphol? Onze Schiphol service brengt u direct van uw huis, hotel of bedrijf waar u werkt  naar Schiphol of een elke andere gewenste luchthaven. Voor de goedkoopste tarieven bent u bij ons aan de goede adres.

U betaalt bij ons zoals u dat het beste uitkomt. Dat kan met een creditcard, pin of gewoon contant bij de chauffeur.

×