Wij zijn gespecialiseerd in particulier en zakelijk vervoer op hoog niveau in Utrecht en omgeving. Wij kiezen bewust voor een service waarbij de chauffeur niet zomaar een rit op zich neemt, maar meer als gastheer opereert. Als u bij ons een taxi besteld bezorgen wij u een prettige, comfortabele rit met een representatieve en attente chauffeur. Wij bezitten over ervaren chauffeurs die de Nederlandse en Engelse taal goed beheersen en rijden in topklasse auto’s. Bij Taxi Bestellen Utrecht werken we uitsluitend met ervaren, professionele chauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

Zakelijk vervoer

zakelijk vervoer

Ons zakelijk taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers en/of uw zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeurs naar iedere gewenste locatie binnen- en buitenland.

Desgewenst blijft onze chauffeur stand-by tot na uw afspraak zodat u daarna direct naar uw volgende afspraak kunt. Onze dienstverlening staat in het kader van optimale flexibiliteit en kwaliteit. Kortom, wij kunnen als verlengstuk van uw organisatie fungeren.

Vervoer naar Schiphol

schiphol vervoerOns Schiphol airportservice is zeer geschikt voor de zakelijke en de particuliere reiziger. Bent u alleen of wilt u, uw zakelijke relaties naar een luchthaven gebracht of gehaald hebben? Wij kunnen dat voor u optimaal uitvoeren, zodat u zonder zorgen verder kunt gaan met uw eigen werkzaamheden.

Hoe prettig en gemakkelijk is het om zorgeloos op vakantie te gaan met uw gezin? Wij vinden dat uw vakantie al bij het vertrek vanuit huis begint. We halen u thuis voor de deur op en zetten u weer voor de deur op het vliegveld af. Wij rijden naar alle luchthavens.

Privé chauffeur

Heeft u afspraken op verschillende locaties? Een privéchauffeur is de oplossing om productief te zijn tijdens reizen. Uw auto wordt een mobiel kantoor en u kunt verder gaan met werken in één van onze luxe, comfortabele auto’s zonder daarbij gestoord te worden en zorgen te maken over de rest.

U kunt het rijden gerust aan onze ervaren chauffeurs over laten.

Reguliere taxiritten

utrecht vervoerWilt u snel een taxi bestellen in Utrecht of omgeving om bijvoorbeeld naar een restaurant, hotel, station of ziekenhuis te gaan? Taxi bestellen Utrecht zorgt ervoor dat er snel een taxi bij u voor de deur staat!

Bedrijfsgegevens: Taxi bestellen Utrecht

Telefoonnummer 1: 030 744 02 33
e-mail: info@taxibestellenutrecht.nl
Bel of mail ons zodat wij snel aan uw wensen kunnen voldoen.
KVK-nummer: 65292030

×