Schiphol Taxi

Onze Schiphol Airport service is zeer geschikt voor de zakelijke en de particuliere reiziger. Bent u alleen of wilt u, uw zakelijke relaties naar een luchthaven gebracht of gehaald hebben? Wij kunnen dat voor u optimaal uitvoeren, zodat u zonder zorgen verder kunt gaan met uw eigen werkzaamheden. Hoe prettig en gemakkelijk is het om zorgeloos op vakantie te gaan met uw gezin? Wij vinden dat uw vakantie al bij het vertrek vanuit huis begint. We halen u thuis voor de deur op en zetten u weer voor de deur bij de juiste vertrekhal af. 

Hierdoor heeft u geen gedoe met parkeren op de luchthaven, het vragen van familie of vrienden om u te brengen, of het openbaar vervoer. Daarbij helpen we u met uw bagage en hoeft u deze niet in overvolle treinen te stallen. Treinen kunnen vertraging oplopen wegens storingen, of zelfs volledig uitvallen. Als u met Taxi Bestellen Utrecht / Schiphol Airport Service reist weet u zeker dat u op tijd komt voor uw vlucht. Zo kunt u onbezorgd op vakantie of zakenreis.

Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u op een voordelige, snelle en betrouwbare manier aankomt op luchthaven Schiphol, maar ook als u na uw zakelijke reis of welverdiende vakantie weer naar huis wilt keren. Bij Taxi Bestellen Utrecht bieden we daarvoor diverse vormen van vervoer aan. Hierbij kunt denken aan personenvervoer tot en met 4 personen, maar ook als u met een grotere groep per taxi vanuit Utrecht naar Schiphol wilt reizen staan we voor u klaar. De taxi’s van Taxi Bestellen Utrecht zijn luxe en goed onderhouden voertuigen. Uw reis is hierdoor vele malen comfortabeler dan in een trein. 

Bij ons weet u precies wat de kosten van uw Schipholvervoer gaan worden voordat de reis begint. Wij hanteren vaste en goedkope tarieven voor luchthavenvervoer naar Schiphol.  Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Bij ons kunt u betalen zoals het u uitkomt. Dat kan dan met PIN, creditcard of gewoon contant bij de chauffeur. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord.

Schiphol Direct

64
99
Vanaf
  • 2X Spa Blauw (50cl)
voordelig
×