Taxi Rotterdam Airport

Hoe leuk reizen ook kan zijn, het brengt altijd extra stress met zich mee. Zo wacht het vliegtuig doorgaans niet op de laatkomers en vaak kijkt u uren van tevoren al gespannen op de klok. Rotterdam Airport is niet direct bereikbaar met de trein, u moet altijd nog overstappen op de bus op Rotterdam Centraal of de metro/bus op Den Haag Centraal. Dat wil zeggen dat u dus minimaal een keer moet overstappen als u met het OV naar Rotterdam Airport wilt.

Begin uw vakantie of zakenreis relaxed met een comfortabele taxirit van Utrecht naar Rotterdam Airport. Wij brengen u en uw partner of zakelijke relaties veilig naar luchthaven Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in ritten naar Rotterdam Airport en weten dat het belangrijk is dat u rustig, ontspannen en op tijd op de luchthaven van Rotterdam aankomt. Geen parkeerproblemen ,maar direct afgezet worden voor bij de vertrekhal van een van terminals van Rotterdam airport. Wij vervoeren u rechtstreeks en exclusief.

 Dat betekent dat alleen u en personen die tot uw gezelschap  behoren in een van onze taxi s plaatsnemen. Taxi Bestellen Utrecht haalt u of uw gasten ook bij de luchthaven indien gewenst op. Uw chauffeur wacht dan met een naambordje of bedrijfslogo bij de betreffende gate.

Uiteraard is ons wagenpark uitgerust met moderne apparatuur. Dat verzekerd u van een veilige en een comfortabele reis. U betaald bij ons altijd een vast laag tarief voor taxi van Utrecht naar Rotterdam airport. Omdat we de beschikking hebben over diverse voertuigen, bieden we ook voordelig groepsvervoer aan.

Mocht uw vliegtijden na de boeking nog veranderen (bijv. eerder vertrek of vertraging) dan is dit geen enkel probleem, wij houden uw reis in de gaten en maken waar nodig is aanpassingen waardoor uw taxi altijd voor u klaarstaat.

Heeft u nog verder vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Rotterdam Direct

99
99
vanaf
  • 2X Spa Blauw (50cl)
voordelig
×