Reguliere Taxi

U herkent het vast wel: u wilt ergens naar toe gaan omdat, u geen auto heeft of er niet in wilt/kunt rijden. Dan komt de planning om de hoek kijken. Wordt er gereisd met het openbaar vervoer, of toch op de fiets? Waar gaat u de fiets stallen? Is de afstand wel te doen met de fiets? Hoeveel kost zo een busreis mij dan? Wilt u dan toch snel een taxi bestellen in Utrecht of omgeving om bijvoorbeeld naar een restaurant, hotel, station of ziekenhuis te gaan? Dan bent u met een Reguliere Taxi snel op bestemming! 

Onze chauffeurs beschikken allen over een chauffeurspas en spreken diverse talen. Een correcte en vriendelijke benadering is bij ons vanzelfsprekend. Tijdens uw taxirit zullen alle vaardigheden en kwaliteiten van de chauffeur ingezet worden; dit als doel om een comfortabele rit te laten ervaren. De verwachting van ons mag zijn, dat wij ons dienvolgens zeer professioneel profileren, bij zowel korte- als lange afstandsritten. 

Wij hebben veel ervaring met alle soorten vervoersdiensten en begrijpen de vraagstukken betreffende verschillende soorten taxidiensten. Bij ons bent u verzekerd van mobiliteit op maat, voor een betaalbare prijs. Onze centralisten zijn altijd beschikbaar, staan vriendelijk te woord en denken mee naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Taxi Bestellen Utrecht is een taxibedrijf uit Utrecht met hoogwaardige taxi-service en kwaliteit. Wij beschikken over een luxe wagenpark met taxi’s en taxibusjes. 

Hiermee staan wij 24 uur per dag, ook tijdens feestdagen tot uw dienst. Zijn er verder nog vragen of opmerkingen of bent u benieuwd naar de prijs van een rit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

×